KÜ'de bayramlaşma töreni

KÜ

Kırıkkale Üniversitesinde (KÜ), Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Rektör Ekrem Yıldız Yıldız, bayramların birlik ve beraberlik içerisinde kutlandığını söyledi.

DEKANLAR VE ÖĞRETİM ÜYELERİ KATILDI

Kırıkkale Üniversitesinde görev yapan dekanlar, daire başkanları, enstitü ve meslek yüksekokulları müdürleri ile akademik ve idari personel, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yrd. Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu, Rektör Yrd. Prof. Dr. Hakan Kocamış, Rektör Yrd. Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Üniversite Genel Sekreteri İsmail Altan Akgün`ün de hazır bulunduğu bayramlaşma törenine katıldı.

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Rektör Prof. Dr. Yıldız, "Son zamanlarda çevre ülkelerde izlediğimiz gergin tablolar bizleri üzmekte. Ülkemiz her koşulda sakin olup birlik ve beraberliğini devam ettirdiği sürece huzur ve mutluluğumuz bozulmaz. Bunu canı yürekten dileyerek büyük bir aile olan üniversite personelimiz ve öğrencilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum. Ağız tadımız bozulmadan birlikte daha nice güzel bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum" dedi. Bayramlaşma programı, ikili sohbet ve görüşmelerin ardından çeşitli ikramlarla son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü